Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Πιάνουν ξανά δουλειά οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, επιστρέφουν στην...
εργασία τους οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Αυτό οριστικοποιήθηκε μετά την έκδοση του ΦΕΚ και έτσι οι 421 καθαρίστριες πιάνουν ξανά δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα.

Η έκδοση του ΦΕΚ, προβλέπει τη σύσταση προσωποπαγών θέσεων, πλήρους απασχόλης, αορίστου χρόνου και αποτέλεσε ουσιαστικά το «πράσινο» φως για την επιστροφή στην εργασία για 421 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες το 2013 είτε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα είτε είχαν απολυθεί.

Αυτό επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις μία εκ των γυναικών, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Το Κόκκινο» τονίζοντας πως πλέον περιμένουν τις διαπιστωτικές πράξεις επαναποθέτησης για να γυρίσουν την επόμενη εβδομάδα κανονικά στις δουλειές τους.

Ειδικότερα, επανέρχονται στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ανά τη χώρα 421 υπαλλήλοι εκπαιδευτικής κατηγορίας ΥΕ των ειδικοτήτων Καθαριστριών, Καθαριστριών Τελωνείων, Προσωπικού Καθαριότητας ΓΧΚ (Γενικό Χημείο του Κράτους) και Καθαριστριών Δημοσιονομικού.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_1361.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...