Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ενθουσιασμός για το Final Fantasy remake

Τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαν να παρακολουθήσουν το trailer του ριμέικ του ιδιαίτερα δημοφιλούς video game Final Fantasy VII της Square Enix, μετά την παρουσίασή του κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3.
Όπως αναφέρει σε…

δημοσίευμά του το BBC, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την κονσόλα της Sony, το PlayStation 4, ενώ αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στους λάτρεις των video games που βρίσκονται στην ηλικία των 30 και 40 ετών. Το ιαπωνικό παιχνίδι ρόλων (Role Playing Game – RPG) είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1997.
«Για πολλούς ανθρώπους το Final Fantasy τους θυμίζει εκείνη τη στιγμή που τα video games άρχισαν να έχουν νόημα», δήλωσε ο «Ανταμ Ρόσερ του BBC. «Ο κόσμος αγαπά το Final Fantasy VII. Οι άνθρωποι έχουν πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό το παιχνίδι και δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει τραβήξει την προσοχή», πρόσθεσε ο ίδιος.
Αν και έχουν υπάρξει πολλοί τίτλοι του Final Fantasy, το επεισόδιο VII αναδείχτηκε ως το δημοφιλέστερο μεταξύ των παικτών. Από την ημέρα της παρουσίασης του τρέιλερ, πληθώρα βίντεο έχει ανέβει στο Διαδίκτυο με ανθρώπους που αντιδρούν με ενθουσιασμό στα νέα ενός επερχόμενου τίτλου.
Εκτός από το γεγονός ότι το ριμέικ του Final Fantasy θα διατεθεί αποκλειστικά για το PlayStation 4, η Square Enix δεν ανακοίνωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά το παιχνίδι.

 http://www.trelokouneli.gr/enthousiasmos-gia-to-final-fantasy-remake/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...