Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ένοπλος θα πλημμύριζε το Ηράκλειο με πλαστά ευρώ

Έτοιμος να ρίξει στην αγορά της Κρήτης εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα ήταν ένας νεαρός Έλληνας, που κυκλοφορούσε οπλισμένος σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Μάλιστα, είχε παραχαράξει χαρτονομίσματα μικρής αξίας, έτσι…

ώστε να περνούν απαρατήρητα!
Όμως, ο 31χρονος επίδοξος παραχαράκτης δεν πρόλαβε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή και την επικείμενη διακίνηση των «μαϊμού» ευρώ έφτασαν στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μοιρών και εκείνοι ενημέρωσαν την Ασφάλεια Ηρακλείου.
Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση με τη συνδρομή ανδρών του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και έγινε έρευνα στο σπίτι και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 31χρονου, όπου βρέθηκαν 368 χαρτονομίσματα των δέκα ευρώ με εμφανή ίχνη πλαστότητας! Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου «στυλό» με έξι φυσίγγια και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

http://www.trelokouneli.gr/enoplos-tha-plhmmurize-to-hrakleio-me-plasta-euro/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...