Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Περιέργα» δάνεια τεσσάρων δισ. ευρώ από τη Λαϊκή προς την Ελλάδα

 
 
Στα τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα «περίεργα» δάνεια της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα, τα οποία δόθηκαν είτε χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις είτε με πολύ χαμηλό επιτόκιο.
 «Περιέργα» δάνεια τεσσάρων δισ. ευρώ από τη Λαϊκή προς την Ελλάδα Ο πρώην πρόεδρος της Λαϊκής Τράπεζας, Μιχάλης Σαρρής, ανέφερε ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών της κυπριακής Βουλής ότι επί της προεδρίας του είχε διεξαχθεί έρευνα γι” αυτά τα δάνεια, αλλά το αποτέλεσμα δεν το έχει ο ίδιος.
Σε ερώτηση βουλευτών αν σε αυτά, περιλαμβάνονται και δάνεια που παραχωρήθηκαν σε μοναστήρια μέσω εταιρειών με έδρα τη Λιβερία, παρενέβη ο νομικός σύμβουλος της Λαϊκής Τράπεζας Ανδρέας Νεοκλέους, καλώντας την Επιτροπή, να μην εξετάσει το συγκεκριμένο θέμα, γιατί αποτελεί αντικείμενο νομικών διαδικασιών.
Ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου, Ανδρέας Αρτέμης, είπε ότι στη συμφωνία πώλησης των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα υπάρχει πρόνοια που επιτρέπει στην Τράπεζα Πειραιώς να διενεργήσει εκ των υστέρων έλεγχο και να απαιτήσει αποζημιώσεις για μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
Γνωρίζω, είπε ο κ. Αρτέμης, ότι η Τράπεζα Πειραιώς διεκδικεί τεράστια ποσά.

http://troktiko.eu/2013/05/perierga-daneia-tessaron-dis-euro-apo-th-la-ki-pros-thn-ellada/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...