Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πάτρα: Μπήκε στο καμαρίνι και είδε τον σύντροφό της να…


 Πάτρα: Μπήκε στο καμαρίνι και είδε τον σύντροφό της να…
Οι αυτόπτες μάρτυρες θα θυμούνται για πολύ καιρό τις εικόνες που είδαν στο μπαρ της Πάτρας…
Συνέβη κι αυτό σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης την προηγούμενη εβδομάδα, με «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου την όμορφη εργαζόμενη του καταστήματος και τον σύντροφό της τον οποίο έπιασε επ’ αυτοφώρω με χορεύτρια στα… ιδιαίτερα καμαρίνια!
Το μαγαζί κυριολεκτικά… σηκώθηκε στο πόδι ενώ ο νεαρός – θύμα της επίθεσης με το σκουπόξυλο μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία της κατά τα άλλα αγαπημένης του. Τι είχε προηγηθεί; Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα »Κόσμος», το ζευγάρι είναι μόλις τρεις μήνες μαζί.
Εκείνο το βράδυ η σύντροφος είχε ρεπό απ’ τη δουλειά της και αποφάσισε να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί. Δεν έκανε όμως το ίδιο ο νεαρός ο οποίος προτίμησε να βγει για να ξεσκάσει και επέλεξε το μαγαζί που δουλεύει η κοπέλα του. Εκεί όμως γνωρίστηκε… καλύτερα με μία από τις χορεύτριες, η οποία κατάφερε να τον ξελογιάσει και να τον τραβήξει στο δωματιάκι που χρησιμοποιούσε ως καμαρίνι.
Καθ’ όλη τη διάρκεια όμως που αυτή η γνωριμία βρισκόταν στα σπάργανα και εξελισσόταν, η σύντροφος του νεαρού τον καλούσε στο κινητό του τηλέφωνο κι εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι η κοπέλα αποφάσισε να βγει απ’ το σπίτι και πήγε στο ίδιο μαγαζί. Μπαίνοντας πληροφορήθηκε αμέσως για την παρουσία του δικού της εκεί κι άρχισε να τον ψάχνει. Φτάνοντας έξω από το δωμάτιο της χορεύτριας τον «έπιασε» στα πράσα.
Τότε ακριβώς ήταν που… έπεσαν οι πρώτες από την κοπέλα που ξαφνικά έγινε άλλος άνθρωπος. Ο σύντροφος κατάφερε να της ξεφύγει αλλά η ίδια τον ακολούθησε μες τον κόσμο, αρπάζοντας και τη… σκούπα που βρήκε μπροστά της, την οποία χρησιμοποίησε ως όπλο εναντίον του νεαρού.
http://troktiko.eu/2013/05/patra-mpike-sto-kamarini-kai-eide-ton-suntrofo-ths-na/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...