Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Χαϊκάλης «Ο Βρούτσης φαίνεται να ζει μια εικονική πραγματικότητα»

 
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για την απασχόληση. Ο αρμόδιος τομεάρχης Εργασίας του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης τονίζει ότι «ο υπουργός Εργασίας φαίνεται να ζει μια εικονική πραγματικότητα» και να κάνει λόγο για «πλάνη που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες με το 27% του πληθυσμού στην ανεργία, το οποίο θα παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα και το 2014, δεν έχει τελειωμό».
Ο κ. Χαϊκάλης χαρακτηρίζει «φαινομενική» τη μείωση του αριθμού των απολύσεων και υποστηρίζει ότι «από μόνη της δεν αποτελεί σημάδι θετικών εξελίξεων στην απασχόληση. Πόσο μάλλον όταν δεν λαμβάνονται υπόψη τα πολύ υψηλά ποσοστά της μαύρης εργασίας, αλλά και το γεγονός που τεχνηέντως αποκρύπτει ο κ. Βρούτσης που αφορά την αύξηση των εποχιακών εργαζομένων κάθε Απρίλιο, που βεβαίως δεν αποτελούν όλες νέες προσλήψεις».
Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνει η πολιτεία «είναι να πει την αλήθεια και αυτή δεν είναι άλλη από εκείνο που όλοι αναγνωρίζουν. Τα νούμερα δεν βγαίνουν».
Επίσης έντονη ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή την πρόσφατη αυτοκτονία στρατιωτικού.
Με κοινή τους δήλωση τόσο ο τομεάρχης Άμυνας βουλευτής Γιώργος Νταβρής όσο και ο αναπληρωτής τομεάρχης Μ. Παπασπύρου καλούν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο να προβεί σε άμεσες ενέργειες, «ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που διαλύουν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους».
Συμπληρώνουν δε λέγοντας πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν να καπηλευθούν το περιστατικό, όμως οφείλουν να φέρουν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων προ των ευθυνών τους» και προσθέτουν πως είχαν προειδοποιήσει την ηγεσία του υπουργείου να αντιληφθεί «ότι είναι αδύνατο να επιβιώσουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους».
Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων οδηγούνται συνειδητά και βάση σχεδίου στην εξαθλίωση και στην καταρράκωση του ηθικού τους».
http://www.trelokouneli.gr/o-broutshs-fainetai-na-zei-mia-eikoniki-pragmatikothta/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...