Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

kairoskataigidesΆστατο καιρό με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά διαστήματα, περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 22 βαθμούς και στα ορεινά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.  Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.
Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Για αύριο Παρασκευή 10/5, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Καταιγίδα προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Για αύριο Παρασκευή 10/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Για αύριο Παρασκευή 10/5, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
http://www.zarpa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...