Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Στη φυλακή μετά την απολογία της η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου

 
 
Στη φυλακή οδηγείται μετά τη μαραθώνια απολογία της στη 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου μέλος της επιτροπής πιστοδοτήσεων της Proton Bank που σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη ενέκρινε δάνεια ύψους 700 εκατ. ευρώ τα οποία στη συνέχεια κατέληγαν σε εταιρείες συμφερόντων του βασικού της μετόχου Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Η ανακρίτρια είχε εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψή της και εκείνη είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στις ενώπιον της. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας της αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε που κατέληγαν τα δάνεια και όλα όσα αποκαλύφθηκαν εκ των υστέρων για την υπόθεση.
Την ίδια υπερασπιστική ακολούθησαν και οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί της που απολογήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στην ανακρίτρια, χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν. Πρόκειται για τους Αντώνη Αθανάσογλου, Τρύφωνα Κολίντζα και Δημήτρη Σαραμαντή, επίσης στελέχη της Proton Bank, που κρίθηκε επίσης προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτρια και εισαγγελέα. Οι τρεις τελευταίοι κατηγορούμενοι οδεύουν σύμφωνα με πληροφορίες σε διαφορετικές φυλακές κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση των δικηγόρων τους, οι οποίο ζητούν την παραμονή των εντολέων τους στο Κορυδαλλό, επικαλούμενοι την ανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία μπορεί και να απαιτήσει την εκ νέου φυσική παρουσία των κατηγορουμένων ενώπιον της ανακρίτριας.
Από την περασμένη Δευτέρα στην ΣΤ’  πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ενώ άφαντος παραμένει ο άλλοτε στενός του συνεργάτης του Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
 
 
 http://www.trelokouneli.gr/sth-fulaki-meta-thn-apologia-ths-h-smaragda-liarmakopoulou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...