Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Ξάνθη, άγρια δολοφονία 33χρονης

 Συγκλονισμένη η Ξάνθη
Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Ξάνθης η άγρια δολοφονία της 33χρονης κοπέλας σήμερα τα ξημερώματα σε κεντρική συνοικία της πόλης. Την ίδια στιγμή η αστυνομικές αρχές έχουν εντείνει τις έρευνές τους ώστε να βρεθεί ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες της δολοφονίας που έχει σοκάρει με την αγριότητα με την οποία διαπράχθηκε. Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του κάνει λόγο για άγρια σεξουαλική κακοποίηση που στοίχισε τη ζωή της άτυχης κοπέλας, την οποία στη συνέχεια ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη που πήραν από παρακείμενα σταθμευμένα μηχανάκια και την έβαλαν φωτιά.
Τα ουρλιαχτά της 33χρονης αναστάτωσαν την πολυκατοικία. Από τους πρώτους που έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και σβήσουν τη φωτιά ήταν ο ίδιος της ο πατέρας ο οποίο λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονταν η κόρη του δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει αμέσως. Αυτό κατέστη δυνατόν λίγα λεπτά αργότερα όταν είδε τα κλειδιά της που ήταν ακόμα αφημένα πάνω στην εξώπορτα της πολυκατοικίας. http://troktiko.eu/2012/12/sugklonismenh-h-xanthh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...