Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Απέλαση για τους 11 μετανάστες που δουλέμποροι πέταξαν νότια της Κρήτης

 Απέλαση για τους 11 μετανάστες που δουλέμποροι πέταξαν νότια της Κρήτης
Τον δρόμο της απέλασης παίρνουν οι έντεκα παράνομοι μετανάστες που το πρωί της Κυριακης εντοπίστηκαν στα νότια παράλια της Κρήτης, στον Πλακιά Ρεθύμνου μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι σε δουλεμπορικό σκάφος, ύστερα από εντολή του Εισαγγελέα Ρεθύμνου.
Ο εισαγγελέας, στον οποίο οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, δεν τους άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι οι 11 μετανάστες εντοπίστηκαν σε άθλια κατάσταση, βρεγμένοι και ταλαιπωρημένοι στην περιοχή του Πλακιά από κατοίκους και άντρες των Τ.Α.Ε.
Στις αρχές δήλωσαν πως είναι Παλαιστινιακής καταγωγής ενώ το σκάφος που τους μετέφερε είχε ξεκινήσει από Λιβύη, φορτώνοντας έναντι 5000 ευρώ το «κεφάλι» τα όνειρα μεταναστών για μια καλύτερη ζωή.
Πλησιάζοντας στις ακτές νότια της Κρήτης, το δουλεμπορικό, που θα συνέχιζε το ταξίδι του με επιβάτες και άλλους παράνομους μετανάστες, οι δουλεμποροι τους «ξεφορτώθηκαν» στα ρηχά.
Οι μετανάστες κρατούνταν στο Α.Τ Σπηλίου (οι 10 εξ’αυτών) και στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία απέλασής τους δίνοντας τέλος στο όνειρό τους για ένα καλύτερο μέλλον.
Πηγή: flashnews.gr
http://troktiko.eu/2012/12/apelash-gia-tous-11-metanastes-pou-doulemporoi-petaxan-notia-ths-kriths/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...