Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αρραβωνιασμένος με την 27χρονη ερωμένη του ο 76χρονος Μπερλουσκόνι

Τον επίσημο αρραβώνα του με την 27χρονη ερωμένη του, Φραντσέσκα Πασκάλε, ανακοίνωσε ο 76χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο πλαίσιο... τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στο σταθμό Canale 5.

«Επιτέλους, αισθάνομαι λιγότερο μοναχικά», σχολίασε ο κ. Μπερλουσκόνι. «Είναι 27 ετών, με πολύ σταθερές αξίες, πανέμορφη στο εξωτερικό αλλά ακόμη ωραιότερη στο εσωτερικό. Είναι πολύ κοντά σε εμένα, με αγαπά πάρα πολύ και νιώθω το ίδιο. Η κόρη μου Μαρίνα την εκτιμά και την αγαπά πολύ επίσης», συμπλήρωσε ο Καβαλιέρε, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία της Ιταλίας στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Telegraph, η Φραντσέσκα Πασκάλε εργαζόταν για το κόμμα Λαός της Ελευθερίας του Μπερλουσκόνι, ωστόσο παραιτήθηκε τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο ο κ. Μπερλουσκόνι κρίθηκε ένοχος για υπόθεση φοροδιαφυγής, ενώ ακόμη αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική σχέση με ανήλικη πόρνη.
skai.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/27-76.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...