Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τι λέει ο νεαρός που σκότωσε με καραμπίνα τον Αλβανό ληστή

 Τι λέει ο νεαρός που σκότωσε με καραμπίνα τον Αλβανό ληστή
«Δεν ήθελα να σκοτώσω» δηλώνει ο 24χρονος φοιτητής της Κτηνιατρικής που καταδίωξε και σκότωσε τελικά τον Αλβανό διαρρήκτη που απείλησε με μαχαίρι την μητέρα του, λίγες ώρες πριν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Όπως μεταδίδει το protothema.gr, ο δικηγόρος του νεαρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δήλωσε ότι ο 24χρονος είναι συντετριμμένος καθώς ήθελε απλώς να καταδιώξει τον ληστή και σε καμία περίπτωση να τον σκοτώσει. Ο ίδιος υποστηρίζει πως πάτησε κατά λάθος την σκανδάλη με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.
Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδράκη, ο 22χρονος είναι ένα παιδί από καλή οικογένεια που παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται και στην ταβέρνα του πατέρα του στην περιοχή της Παιανίας. Ο ίδιος, συνεχίζει ο δικηγόρος, θόλωσε βλέποντας τους ληστές να απειλούν την μητέρα του με μαχαίρι στον λαιμό με αποτέλεσμα να βρεθεί σε κατάσταση πανικού καθώς είναι ανυποψίαστος σε τέτοια γεγονότα.
Ο φοιτητής Νίκος Δάβαρης, φαίνεται μάλιστα να είπε στον δικηγόρο του πως δεν τον νοιάζουν οι ποινικές συνέπειες αλλά το γεγονός πως φόρτωσε τη συνείδησή του με ένα έγκλημα που δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα. Δύο Αλβανοί εισέβαλαν σε σπίτι της γειτονιάς του 24χρονου αλλά ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε με την καραμπίνα του. Αυτοί τράπηκαν σε φυγή, όμως δεν πτοήθηκαν και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του νεαρού φοιτητή. Αφού το διέρρηξαν και μπήκαν μέσα, απείλησαν με μαχαίρι την μητέρα που έβλεπε τηλεόραση προκειμένου να κλείσει τον συναγερμό που χτυπούσε. Ωστόσο οι γιοι της επενέβησαν και τους καταδίωξαν. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από μισή ώρα περίπου όμως αποφάσισαν να ξαναεισβάλουν στο σπίτι του φοιτητή, ο οποίος όμως πήρε την καραμπίνα του και τους καταδίωξε με αποτέλεσμα να πυροβολήσει ρίχνοντας τον έναν από τους ληστές νεκρό στο έδαφος. Οι κάτοικοι της περιοχής συμμετείχαν στην καταδίωξη και ακινητοποίησαν τον άλλον ληστή ο οποίος ήταν και συγγενής του νεκρού.
Τα καλύτερα λόγια έχουν να πουν και για τον νεαρό και οι γείτονες της οικογένειας οι οποίοι μιλούν για το ήθος του φοιτητή, ενώ δηλώνουν πως παραδόθηκε μόνος του ενώ ήταν σε άθλια κατάσταση.

 http://troktiko.eu/2012/06/ti-leei-o-nearos-pou-skotose-me-karampina-ton-albano-lhsti/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...