Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις Κανέλλη για το περιστατικό με τον Κασιδιάρη

 Δηλώσεις Κανέλλη για το περιστατικό με τον Κασιδιάρη
Μιλώντας στη ΝΕΤ, η κ. Κανέλλη για την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής είπε:«Η χώρα έχει εκπαιδευτεί από τη μεταπολίτευση και μετά να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές».
Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ συνέχισε: «έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας και απλώς χάρη στη σύμπτωση του τέλους μιας εκπομπής τραβήχτηκε η κουρτίνα και φάνηκε το ζονκ». «Θυμηθείτε πόσοι επίχαιραν με κάτι γιαουρτώματα».
Στην ερώτηση για το αν πιστεύει  ότι το περιστατικό θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου, απάντησε: «Το εύχομαι, το ζητάω, το περιμένω, το προσδοκώ, το ονειρεύομαι». «Αν μπορούσα να προτείνω μια αντίδραση σε αυτό, πέρα από το μαύρο στο μαύρο, είναι η κάλπη είναι μπροστά και η ιστορία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο», πρόσθεσε.
Ασύλληπτος παραμένει ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε χθες ένταλμα σύλληψης μετά τη χειροδικία του κατά της Λιάνας Κανέλλη.Το αυτόφωρο λήγει σε 48 ώρες, δηλ. το πρωί του Σαββάτου, και εάν μέχρι τότε δεν έχει συλληφθεί, θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του για να δικαστεί.

 http://troktiko.eu/2012/06/dhloseis-kanellh-gia-to-peristatiko-me-ton-kasidiarh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...