Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Οι Ghostbusters επιστρέφουν



Οι κυνηγοί φαντασμάτων είναι έτοιμοι να επιστρέψουν δριμύτεροι, 27 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης τους ταινίας και 22 μετά την δεύτερη.

Ο Νταν Ακρόιντ ένας από τους πρωταγωνιστές και ιθύνον νους της κωμωδίας τρόμου που είχε την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών, δήλωσε την Παρασκευή 26 Αυγούστου σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι η πολυαναμενόμενη τρίτη συνέχεια της ταινίας θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012 -με ή χωρίς τον Μπιλ Μάρεϊ.

«Ναι θα κάνουμε την ταινία, ελπίζω με τον κ. Μάρεϊ» είπε ο Ακρόιντ. «Έχουμε ένα εξαιρετικό σενάριο και αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι το «Ghostbusters» είναι μεγαλύτερο από οποιονδήποτε συντελεστή, παρ' όλο που η συνεισφορά του Μπιλ ήταν σημαντική, όπως επίσης σημαντικοί ήταν ο σκηνοθέτης (Ιβάν Ρέιτμαν), ο Χάρολντ (Ραμίς), εγώ και η Σιγκούνι (Γουίβερ). Η ιδέα είναι πολύ πιο ουσιαστική από οποιονδήποτε ρόλο. Η υπόσχεση για το «Ghostbusters 3» είναι ότι θα φέρουμε νέο αίμα».

Να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Άστον Κούτσερ ήταν ένας υποψήφιος για τη νέα γενιά κυνηγών φαντασμάτων. Ο σκηνοθέτης των Ghostbusters» Ιβάν Ρέιτμαν -με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο 33χρονος σύζυγος της Ντέμι Μουρ, για την ταινία «No Strings Attached»- ανέφερε ότι το σενάριο είναι έτοιμο από τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες.

Ο Ακρόιντ ωστόσο ήταν λιγότερο εχέμυθος και άφησε κάποιες λεπτομέρειες από το στόρι του «Ghostbusters 3» να διαρρεύσουν. «Ο χαρακτήρας που υποδύομαι, ο Ρέι, δεν βλέπει πλέον από το ένα μάτι και δεν μπορεί να οδηγήσει την Κάντιλακ» ανέφερε. «Επίσης, έχει ένα κατεστραμμένο γόνατο και δεν μπορεί να κουβαλήσει πακέτα... Χρειαζόμαστε επειγόντως νέο αίμα και αυτό είναι υπόσχεση».


ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.activeloads.com/forum/showthread.php?t=439624

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...