Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τέλος η «οικογένεια» από την Καβάλα


Τίτλοι τέλους για την οικογένεια Ψωμιάδη από την ΠΑΕ Καβάλα. Ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Ψωμιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα. Οπως υπογράμμισε επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΚ κ. Χρήστο Ρέμμο στον οποίο και παράδωσε τις μετοχές που ο ίδιος και η αδελφή του είχαν στην κατοχή τους. Παράλληλα παρατήρησε ότι η ΠΑΕ Καβάλα είναι οικονομικά βιώσιμη λέγοντας ότι δεν οφείλει ούτε ευρώ σε κάποιον φορέα ή σε τρίτους και ότι τα κέρδη που παρουσίασε στον ισολογισμό της είναι πραγματικά και όχι πλασματικά. Ερωτηθείς αν θα συνεχίσει να ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα απάντησε «δεν θέλω να έχω καμία ανάμιξη με την Καβάλα, δεν θέλω να ξαναέρθω ξανά στην πόλη».
Η κίνηση του Σταύρου Ψωμιάδη να παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ Καβάλα στο μητρικό σωματείο, κινείται στην ίδια κατεύθυνση και λογική με την κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να παραδώσει τις μετοχές του Αχιλλέα Μπέου και τον άλλων μετόχων στη νέα διοίκηση της ομάδας. Αναμένεται ότι μετά τον Ολυμπιακό Βόλου και η Καβάλα θα καταθέσει νέο φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την επανεξέταση της απόφασης μη αδειοδότηση και υποβιβασμού της στην Δ΄ Εθνική.

http://troktiko.eu/?p=215866

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...