Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σύλληψη αλλοδαπών στην Εγνατία Οδό

   



Στο 97ο χιλιόμετρο της Εγνατίας οδού συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31, 36 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε ταξιδιωτικούς σάκους ογδόντα τέσσερα 84 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 132 κιλών, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του οχήματος, ο οδηγός επιδιώκοντας να διαφύγει προκάλεσε υλικές ζημιές σε 2 υπηρεσιακά οχήματα.
Για το αυτοκίνητο και τις πινακίδες κυκλοφορίας του είχε δηλωθεί κλοπή.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμα δύο υπηκόους Αλβανίας 36 και 31 ετών, γιατί όπως προέκυψε διευκόλυναν ως προπομποί την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας δύο άλλα αυτοκίνητα.
Επιπλέον αναζητείται ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα διέθεσε στον 31χρονο προπομπό το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να μεταφέρει τις ναρκωτικές ουσίες.
Τα τρία αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν εννέα κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2375 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

http://troktiko.eu/?p=207352

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...