Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Sony: διπλασιάζει την παραγωγή αισθητήρων για το 2011…

Τον διπλασιασμό της παραγωγής αισθητήρων εικόνας της αποφάσισε η Sony για το 2011. Ο Ιάπωνας θα επενδύσει $1.2 δισεκατομμύρια για να δώσει στην αγορά αυτό που χρειάζεται: πολλούς αισθητήρες!

Η Sony περιμένει να υπάρξει αυξημένη ζήτηση για κάμερες για smartphones και ψηφιακές κάμερες αλλά και βιντεοκάμερες για το 2011 και έτσι έχει εγκριθεί μια επένδυση $1.2 δισεκατομμυρίων για αισθητήρες εικόνας. Αιτία για την απόφαση είναι και η μεγάλη επιτυχία των αισθητήρων Exmor και Exmor R που έχουν ευαισθησία στο χαμηλό φως. Με βάση αυτή την επένδυση θα αγοράσει όπως έχουμε πει και μια ολόκληρη γραμμή παραγωγής από την Toshiba Corp με κόστος $600 εκατομμύρια.
Η Sony θα χρησιμοποιήσει το εργοστάσιο στο Nagasaki για την παραγωγή αισθητήρων CMOS και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών κατασκευής (wafer processing) για αισθητήρες εικόνας CMOS. Για την κατασκευή των εργοστασίων θα δώσει χρήματα και η Ιαπωνική κυβέρνηση.
Η Sony έχει τη φιλοδοξία να ξεπεράσει την Canon και να αυξήσει τα νούμερα της και σε CCD και σε CMOS αισθητήρες σε 50,000 μονάδες μέχρι τον Μάρτιο του 2012.

http://www.gadgetfreak.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...