Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Έδειρε τη γυναίκα του και τον αστυνομικό!


Με ελαφριά τραύματα γλύτωσε ο άνδρας της ΔΙ.ΑΣ. Χάρη στην άμεση επέμβαση των συναδέλφων του και στα δικά του αντανακλαστικά ένας αστυνομικός της...
 ομάδας ΔΙ.ΑΣ., γλύτωσε μόνο με ελαφριά τραύματα από τη μανιασμένη επίθεση ενός 47χρονου. Όλα έγιναν την επομένη των Χριστουγέννων. Σε ένα από τα πολλά περιστατικά διαπληκτισμών, τα οποία κλήθηκαν να επέμβουν οι αστυνομικοί τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, με συνέπεια δράστης και αστυνομικοί να πιαστούν στα χέρια!

Ήταν περίπου 7.30 μ.μ., όταν το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου δέχτηκε την κλήση από μια 37χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας της είχε χάσει τον έλεγχο και είχε ξεκινήσει ανάμεσά τους ένα θερμότατο… οικογενειακό επεισόδιο.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Με συνοπτικές διαδικασίες έβγαλαν τον 47χρονο από το σπίτι. Στην προσπάθεια ακινητοποίησης και σύλληψής του από τους αστυνομικούς, ο 47χρονος προέβαλε αντίσταση και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έναν εκ των αστυνομικών.

Ενώ την ώρα της έκρηξης εξαπέλυσε απειλές και σε έναν από τους συναδέλφους αστυνομικούς που είχαν μεταβεί για να επιληφθούν του περιστατικού.

Τελικά, ο 47χρονος δεν γλύτωσε τις χειροπέδες με τις κατηγορίες πλέον που τον βαρύνουν να είναι αυτές της απειλής, αντίστασης και πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Το παραπάνω περιστατικό είναι ένα από τα 1.209 τηλεφωνήματα που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο από την Παραμονή των Χριστουγέννων ως και το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου!

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι τα μισά από αυτά τα τηλέφωνα αφορούσαν σε καβγάδες, διαπληκτισμούς και εντάσεις, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί είτε σε σπίτια, μεταξύ συγγενών και φίλων, είτε σε νυχτερινά καταστήματα.

Αιτία σύμφωνα με τους ίδιους τους αστυνομικούς δεν ήταν άλλη από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η οποία είχε σαν συνέπεια να χαθεί ο έλεγχος και να χρειαστεί η επέμβαση των αστυνομικών για να επανέλθει η τάξη και η ηρεμία.

digitalcrete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...