Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τεράστιος ποντικός 6 κιλών στον Έβρο!

Στην Αδριανούπολη, στις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου τα σκυλιά σκότωσαν ποντικό μήκους ...80 εκατοστών και βάρους 6 κιλών! Έγινε γνωστό ότι το ποντίκι που προκαλεί έκπληξη σε όσους το βλέπουν έχει ουρά μήκους 35 εκατοστών και δόντια 2 εκατοστών. 

Ο Αχμέτ Γιλμάζ που δουλεύει ως διευθυντής σε εργοτάξιο αμμοληψίας λέει: «Τις πρωινές ώρες όταν ήρθα είδα τα σκυλιά να κυνηγάνε ένα ζώο. Πρόσεξα ότι επρόκειτο για ένα ποντίκι. Τα σκυλιά το σκότωσαν. Ο ποντικός δεν το έβαζε κάτω και επιτίθετο στα σκυλιά. Θέλω να εξεταστεί αυτό το ζώο, κοιτάξτε τα δόντια του, δεν ξέρω πόσων χρονών είναι αλλά φαίνεται πολύ ηλικιωμένο ζώο. Ο καθένας φοβάται ένα τέτοιο ζώο. Εγώ επειδή μεγάλωσα σε χωριό δεν φοβήθηκα, αλλά αν επιτεθεί σε μικρό παιδί μπορεί εύκολα να το σκοτώσει. Μπορεί δε να φέρει και αρρώστιες. Τέτοιο ποντίκι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Δεν φοβόταν ούτε τα σκυλιά. Το ίδιο είναι τεράστιο. Τα σκυλιά μπορεί να το σκότωσαν για να μην επιτεθεί στα κουτάβια τους. Τόσο μεγάλο ποντίκι ούτε στα ντοκιμαντέρ δεν είδα, κατά τη γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο ποντίκι του κόσμου».



Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν όλα όσα λέει ο Τούρκος εργαζόμενος, ενώ το ερώτημα που γεννάται είναι αν είναι το μοναδικό τόσο μεγάλο ποντίκι ή υπάρχει η σχετική οικογένεια;

xronos.gr
http://apokalipsi-gr.blogspot.com/2010/12/6.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...