Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Την έθαψαν ζωντανή! στη Βραζιλία λίγο πριν τα Χριστούγεννα


Και ενώ οι συγγενείς έκλαιγαν πάνω από τον τάφο της αγαπημένης τους Maria das Dores ξαφνικά ένας από τους παραβρισκόμενους διαπίστωσε πως η 88χρονη ανέπνεε!

Το περαστικό συνέβη στη Βραζιλία λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μόλις οι συγγενείς αντιλήφθηκαν πως η γιαγιά αναπνέει τη μετέφεραν άρον-άρον στο νοσοκομείο όπου νωρίτερα είχε διαπιστωθεί ο θάνατός της.

Οι αρχές της χώρας διεξάγουν έρευνες για το ποιος φταίει για τη λάθος διάγνωση που την… πέθανε μια ώρα νωρίτερα!

Από την πλευρά τους οι γιατροί ισχυρίζονται ότι η γυναίκα, που πήγε στο νοσοκομείο με βουλωμένες αρτηρίες, δεν είχε κανένα σημάδι ζωής

«Είμαστε πανευτυχείς που η μητέρα μου είναι ζωντανοί αλλά στεναχωριόμαστε για την ασέβεια που έδειξαν στο πρόσωπό της. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα να θα καταθέσουμε αγωγή κατά του νοσοκομείου. Η μητέρα μου είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας και προσευχόμαστε η κατάσταση της υγείας της να βελτιωθεί άμεσα», είπε στην Telegraph η κόρη της 88χρονης, Custodia Amancio.

Πηγη : cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...