Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΕΦΕΤ: Ανάκληση ακατάλληλων πλαστικών πιρουνιών των Jumbo

Πλαστικά επιχρυσωμένα πιρούνια που διατίθενται στην αγορά από τα Jumbo ανακαλεί ο ΕΦΕΤ, καθώς υλικό από αυτά μεταφέρεται στις τροφές που έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Εγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση πλαστικών πιρουνιών για τα οποία διαπιστώθηκε ολική μετανάστευση σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικά επιτρεπόμενο όριο για τη χρήση τους σε επαφή με τρόφιμα.
Πρόκειται για πλαστικά πιρούνια χρυσού χρώματος, προέλευσης Κίνας, σε συσκευασία των 10 τεμαχίων εκάστη, με κωδικό είδους (Item No) CC-01F, με αριθμό παρτίδας (Lot No) AZ-161224 και αριθμό γραμμοκώδικα (barcode) 0473858000032. Το εν λόγω προϊόν διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση JUMBO ΑΕΕ.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την εν λόγω επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά, και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ετσι οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του εν λόγω προϊόντος, καλούνται να μην το χρησιμοποιήσουν.

 http://www.protagon.gr/epikairotita/efet-anaklisi-akatallilwn-plastikwn-pirouniwn-44341597034

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...