Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Μια ανάσα από τις ελληνικές βραχονησίδες Ανθρωποφάγοι στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων

Μια ανάσα από τις ελληνικές βραχονησίδες Ανθρωποφάγοι στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο δημοσιογράφος του ιστότοπου samostimes.gr Μιχάλης Σβαρνιάς, ωστόσο δεν κατόρθωσε να πλησιάσει σε κοντινότερη απόσταση των 500 μέτρων, λόγω απαγόρευσης του λιμενικού.


Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Σβαρνιάς, δύο σκάφη του λιμενικού (φωτογραφίες), δεν επέτρεψαν την προσέγγιση στη σκιά της πρωτοβουλίας των τριών νεαρών να υψώσουν ελληνικές σημαίες σε πέντε βραχονησίδες προς τιμήν του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

Ο δημοσιογράφος με ιδιωτικό σκάφος επιχείρησε να προσεγγίσει τις δυο βραχονησίδες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι σημαίες παραμένουν στον ιστό τους ή έχουν κατέβει. 

«Σε απόσταση 500 μέτρων από τις βραχονησίδες, μας αντιλήφθηκαν δύο σκάφη του λιμενικού, μας προσέγγισαν, μας ζήτησαν να κατεβάσουμε ταχύτητα για να συνεννοηθούμε, και μας ρώτησαν ποιοι είμαστε… Είπαμε ότι κατευθυνόμαστε στις βραχονησίδες για βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση, αλλά όχι για να κατέβουμε σε αυτές. Μας ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσουμε από την περιοχή και ότι αυτό δεν επιτρέπεται» τόνισε στον σταθμό μας ο δημοσιογράφος.

"Μας ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσουμε από την περιοχή"

 



 



Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ένας από τους νεαρούς που σήκωσαν σημαίες σε πέντε βραχονησίδες δήλωσε πως η πράξη τους δεν είχε πολιτικά κίνητρα και ότι το έκαναν για τη σημαία και την πατρίδα. «Δεν είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής. Εγώ δεν έχω ψηφίσει κανένα κόμμα» είπε.

«Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο... Υπάρχει διεθνές δίκαιο που καθορίζει το ορίζεται στο Αιγαίο» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. 



http://www.skai.gr/news/greece/article/371375/i-akarpi-prospatheia-proseggisis-stis-vrahonisides-video-foto-/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...