Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Το παρασκήνιο της εμφάνισης του Ερντογάν με στολή παραλλαγής

Το παρασκήνιο της εμφάνισης του Ερντογάν με στολή παραλλαγής στην Αντιόχεια αποκαλύπτει σήμερα η δημοσιογράφος Χαντέ Φιράτ που συμμετείχε στην αποστολή με τον Τούρκο πρόεδρο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, η εμφάνιση του Τούρκου προέδρου με στολή παραλλαγής προκάλεσε συζητήσεις στην Τουρκία και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Χαντέ Φιράτ (ήταν η δημοσιογράφος που το βράδυ του πραξικοπήματος έβγαλε Ερντογάν από φέις τάιμ στον αέρα) αναφέρει ότι ο Ερντογάν επέλεξε στη συγκεκριμένη αποστολή να εμφανιστεί με στολή παραλλαγής, επειδή φέρει τον τίτλο του «αρχιστράτηγου» αλλά και επειδή ήθελε να στείλει μήνυμα στους αντιπάλους του στο Αφρίν.

Η στολή παραλλαγής, σύμφωνα με τη Χαντέ Φιράτ, ράφτηκε ειδικά για τον Ερντογάν, το γενικό επιτελείο πήρε τα μέτρα του Τούρκου προέδρου και έδωσε την παραγγελία. Είναι ίδια με εκείνη που φορά ο αρχηγός του τουρκικού στρατού με κάποιες διαφορές: Στο στήθος γράφει «Ταγίπ Ερντογάν», στο δεξί χέρι έχει τουρκική σημαία και στο αριστερό το σήμα της τουρκικής προεδρίας.

Η Χαντέ Φιράτ εξηγεί ότι και για όσους συνόδευαν τον Ερντογάν ήταν έκπληξη η εμφάνισή του με στολή παραλλαγής. Μόλις εμφανίστηκε με τη στολή, επικράτησε σιωπή για κάποια δευτερόλεπτα σιωπής και μετά άκουγε γύρω της να λένε «βάι, βάι, βάι, πολύ του πάει», «Α! έβαλε στολή παραλλαγής» κλπ. Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι παρόμοιες ειδικές στολές φορούν και οι πρόεδροι των ΗΠΑ.

Είχε φορέσει και ο Ντόναλντ Τραμπ αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα, στη στολή του οποίου αναγραφόταν το όνομά του και η λέξη «αρχιστράτηγος». Στη στολή του πρώην προέδρου Μπους του νεότερου επίσης έγραφε «Στρατός Ηνωμένων Πολιτειών».

Πηγή: enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...