Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Νέα απάτη στο facebook με "δωρεάν" αεροπορικά εισιτήρια - Η ανακοίνωση της Aegean


Νέος "μαϊμού" διαγωνισμός για δωρεάν αεροπορικά  εισιτήρια έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις είναι ψευδείς και οι χρήστες των social media θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Σύμφωνα με την ψευδή ανάρτηση, οι χρήστες θα πρέπει να κοινοποιήσουν τον διαγωνισμό και στη συνέχεια να απαντήσουν σε μια σύντομη έρευνα τριών ερωτήσεων για να λάβουν δωρεάν εισιτήρια από την Aegean.
Mάλιστα για ενημερώσει το επιβατικό της κοινό η Aegean Airlines εξέδωσε ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε στo facebook.







"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.
Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας", τονίζει στην ανακοίνωση της η Aegean Airlines.

Nα σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες ελληνικό Facebook είχε γεμίσει ψευδείς αναρτήσεις οι οποίες προσφέρουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από τις εταιρίες Easyjet και Qantas


http://www.thestival.gr/society/item/330922-prosoxi-nea-apati-sto-facebook-me-dorean-aeroporika-eisitiria-i-anakoinosi-tis-aegean

.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...