Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η Νατάσα Καραμανλή – Παζαΐτη χορεύει (Βίντεο)

Πώς χόρεψε για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του μαστού η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη;
Ενα διαφορετικό πρόσωπό της αποφάσισε να δείξει η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη, στέλνοντας το πιο σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες.
Φόρεσε την ιατρική στολή της, μπήκε στο εξεταστήριο, αλλά άρχισε να… χορεύει, στο ρυθμό μίας ιδιαίτερα «ανεβαστικής» μουσικής.
Είναι το βίντεο που αποφάσισε να γυρίσει η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.
Πρόκειται για το Pink Glove Dance, μίας παγκόσμιας οργάνωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των γυναικών, για τον καρκίνο του μαστού. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, το μήνυμα το στέλνει ο χορός.
Κάθε χρόνο γίνεται ένας διαγωνισμός για το καλύτερο χορευτικό βίντεο, μεταξύ κλινικών και κοινωνικών οργανώσεων, με αμοιβή ένα χρηματικό ποσό που διατίθεται είτε στην έρευνα, είτε σε φορείς πρόληψης.
Ετσι, η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη, υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού του emBIO medical center αποφάσισε να βάλει στο… χορό και τη συγκεκριμένη κλινική.
«Μαμά πρόσεχε», ο τίτλος του βίντεο, στο οποίο η κ. Παζαΐτη, μαζί με όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό της κλινικής, έγκυες, γυναίκες που κέρδισαν ή συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, τα παιδιά τους και οι φίλοι τους έδωσαν απίστευτο κέφι και ζωντάνια στους χώρους της κλινικής.
Το emBIO medical center, πέρα από το Τμήμα Μαστού που διαθέτει, αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα και επιτυχημένα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ευρώπη.
Δείτε τον χορό της Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του μαστού:


http://anatropionline.gr/%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%90%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...