Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο Βαρουφάκης φεύγει απο το υπουργείο με ένα μεγάλο παράπονο

«Πολιορκήθηκε» από ρεπόρτερ σήμερα το πρωί ο Γιάνης Βαρουφάκης, με το που πάρκαρε τη μοτοσυκλέτα του στο υπουργείο Οικονομικών.
Οπως ήταν προφανές, μετά την συνέντευξη Τσίπρα χθες το βράδυ αλλά και το «ψαλίδισμα» των αρμοδιοτήτων του ο υπουργός Οικονομικών βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις.
«Γίνανε λάθη στις διαπραγματεύσεις;» ήταν η πρώτη ερώτηση. «Στη δική σας ζωή γίνονται λάθη; Ετσι δεν είναι στη ζωή; Αλλά εγώ, δε νομίζω ότι μπορείτε να αποδώσετε οποιαδήποτε αστοχία σε λάθος. Δεν υπήρξε αστοχία, υπήρξε μια διαφορά πολιτικής» απάντησε ο Βαρουφάκης.
Οταν κλήθηκε να απαντήσει αν επιτρέπεται να παραπλανάται λόγω εμπειρίας, αποκρίθηκε: «Αν είχαμε τη δυνατότητα να βλέπουμε στο μέλλον θα ήταν όλα διαφορετικά». Ωστόσο όταν αμέσως μετά ρωτήθηκε, ευλόγως, τι διαφορετικό θα έκανε, απάντησε: «Επί της ουσίας τίποτα», δείχνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για την πολιτική του, αλλά ίσως για κάποιους επιμέρους επικοινωνιακού τύπου χειρισμούς.
Αίσθηση προκάλεσε επίσης το παράπονό του για την στάση των ευρωπαίων: «Ο Πρωθυπουργός είχε πολύ δίκιο χθες (σ.σ. στη συνέντευξη στο STAR) όταν είπε πως όταν δίνουμε τα χέρια και συμφωνούμε στο άλφα να εννοούμε το άλφα και όχι το βήτα» για να προσθέσει με πικρία:
«Δυστυχώς, δεν απεδείχθη η ίδια προσήλωση στη μπέσα».
Οι ρεπόρτε τον ρώτησαν αν νιώθει ότι του έστησαν παγίδες ή του έβαλαν τρικλοποδιές. «Δεν θα το έλεγα αυτό. Φαίνεται τελικά, ότι στην Ευρώπη χρειάζεται να προσπαθήσουμε περισσότερο, ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί μια λειτουργία εμπιστοσύνης» απάντησε.
Διέψευσε ότι υπάρχει αντιπαράθεση με τον Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ειρωνικά: «Σταματήστε να πιστεύετε τα δικά σας τα δημοσιεύματα!».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα μετάσχει στις διαπραγματεύσεις απάντησε με σαφώς ειρωνικό τρόπο, με ερώτηση: «Ο Υπουργός Οικονομικών; Ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης;» και ανέβηκε στο υπουργείο του.

http://www.trelokouneli.gr/o-varoufakis-fevgi-apo-to-ipourgio-me-ena-megalo-parapono/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...