Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Την εμφάνιση του στο λιμάνι του Ρεθύμνου έκανε χθες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της τουριστικής σεζόν

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της τουριστικής σεζόν έκανε την εμφάνιση του χθες στο λιμάνι του Ρεθύμνου.

Το πλοίο της εταιρείας Sea Star υπό σημαία Μάλτας μετέφερε 251 επιβάτες από έντεκα διαφορετικές χώρες και μάλιστα διανυκτέρευσε στο λιμάνι του Ρεθύμνου, από όπου θα αποχωρήσει σήμερα στη μία το μεσημέρι.

«Το Ρέθυμνο υποδέχθηκε το πρώτο του κρουαζιερόπλοιο για το 2014. Παρότι οι προοπτικές και οι ενδείξεις που υπάρχουν για την κρουαζιέρα σε πανελλήνιο επίπεδο για φέτος δεν είναι οι καλύτερες λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στις γειτονικές χώρες, την Αίγυπτο και την Τουρκία, εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Sea Star με σημαία Μάλτας», σημείωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, Μίνως Αλεφαντινός.

Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός ότι το πλοίο (μήκους 144 μέτρων) διανυκτέρευσε στο λιμάνι της πόλης, το Λιμενικό Ταμείο σήμερα προτίθεται να ζητήσει μέσω ερωτηματολογίων από τους επιβάτες να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους από το Ρέθυμνο, προκειμένου τα αποτελέσματα να αξιοποιηθούν για την βελτίωση της εικόνας προς τους επισκέπτες.

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ανακοίνωσε ότι ο φορέας έχει ήδη στα «χέρια» του το ενδιαφέρον από διάφορες εταιρείες, οι οποίες προγραμματίζουν να προσεγγίσουν το λιμάνι του Ρεθύμνου τους προσεχείς μήνες. Μάλιστα, με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή μέχρι τον Ιούλιο, προβλέπονται 13 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων.

«Μέχρι σήμερα έχουμε 13 προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βελτιωθεί το κλίμα και να έχουμε κατά τη διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού περισσότερες αφίξεις», κατέληξε ο ίδιος.
goodnet.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3140.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...