Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Η ελληνική αστυνομία πλέον έχει Mitsubishi EVO X


ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
Και όμως δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αν και θα μπορούσε. Η Ελληνική Αστυνομία μετά τα Jeep Patriot αποφάσισε να πάρει δέκα Mitsubishi EVO X για να τα δοκιμάσει στο κυνήγι του εγκλήματος. Ναι, αυτά με τον….
2.0-λιτρο κινητήρα των 295 ίππων. Πραγματικά, κοιτάω τη φωτογραφία και αναρωτιέμαι… αυτό έλειπε από την ΕΛ.ΑΣ; Τώρα δηλαδή μπορώ να κοιμάμαι ασφαλής τα βράδια; Φυσικά είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει εντατική εκπαίδευση των αστυνομικών που θα τα οδηγήσουν σε σχολές ασφαλούς οδήγησης ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και ότι οι υπεύθυνοι έχουν σκεφτεί και σχεδιάσει τα πάντα μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια, όσον αφορά το κόστος συντήρησης του, γιατί μεταξύ μας, καίει κάτι παραπάνω από τα Civic, και από ότι θυμάμαι από τη τελευταία φορά που με ενημέρωσαν, λεφτά δεν υπάρχουν… γιατί τα φάγαμε μαζί!
 autoblog.gr
http://www.trelokouneli.gr/i-elliniki-astinomia-pleon-echi-mitsubishi-evo-x/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...