Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Δυσαρεστημένος και ο Mateschitz από τα ελαστικά

Pirelli-Tyres
Μία από τις ομάδες που έχουν παράπονα από τα φετινά ελαστικά τής Pirelli είναι η Red Bull. Μπορεί η αυστριακή ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή και των δύο πρωταθλημάτων, αλλά οι Πρωταθλητές ήθελαν αλλαγές στα φετινά ελαστικά, προφανώς για να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Η Pirelli άλλαξε μόνο τη σκληρή γόμα, η οποία θα είναι διαφορετική από τη Βαρκελώνη και μέχρι το τέλος τής σεζόν.
Ο ιδιοκτήτης της RBR, Dietrich Mateschitz, λέει πως πλέον οι αγώνες δεν έχουν να κάνουν τόσο με την ταχύτητα, όσο με τη διαχείριση των ελαστικών και πως κανένας οδηγός δεν οδηγεί όσο γρήγορα θέλει.
Η Formula 1 δεν έχει πλέον να κάνει σε τίποτα με τους “κλασικούς” αγώνες. Σήμερα, δεν είναι ότι ο ταχύτερος οδηγός στο ταχύτερο αυτοκίνητο κερδίζει, αλλά έχει να κάνει με τη διαχείριση των ελαστικών. Θα πρέπει να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το μονοθέσιό μας, διότι τα ελαστικά δεν κρατάνε πολύ. Αν πραγματικά πηγαίναμε όσο γρήγορα θέλαμε, θα χρειαζόμασταν 10 με 15 pit stops.

[Πηγή: GMM]
http://www.autoblog.gr/2013/04/29/mateschitz-unhappy-with-pirelli-tyres/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...