Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Παρέμβαση Τέντε ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη


Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ζήτησε την Τέταρτη, με έγγραφη αναφορά της, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για το θέμα του εμβάσματος του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που μετέφερε σε λογαριασμό στο εξωτερικό ο σύζυγός της....




Ισίδωρος Κούβελος. Η κ. Μπακογιάννη με την αναφορά της, την οποία προσκόμισε η ίδια στον κ. Τέντε, επιρρίπτει ευθύνες στον πρόεδρο της Αρχής καταπολέμησης «μαύρου» χρήματος, Π. Νικολούδη, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την συγκεκριμένη υπόθεση .

«Πρόκειται για ακατάλληλο εισαγγελικό λειτουργό, για τη λεπτή θέση που βρίσκεται και ασφαλώς είναι ελεγκτέος για βαρύτατα πειθαρχικά αδικήματα», υπογραμμίζει η κ. Μπακογιάννη στην αναφορά της.

Παραλλήλως σημειώνει ότι πιθανόν να υπάρξουν και ποινικά αδικήματα, εφόσον «η έρευνα, που πιστεύω ότι θα διατάξετε, αποδείξει δόλια προαίρεση», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Read  http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_9490.html#ixzz1nnelOkw1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...