Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ισίδωρος Κούβελος: «απολύτως νόμιμες οι κινήσεις μου»


«Η εμπλοκή του ονόματός μου συνδέεται με το γάμο μου με την Ντ. Μπακογιάννη»

Για απολύτως νόμιμες κινήσεις στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, οι οποίες είναι δηλωμένες στο «Πόθεν Εσχες», έκανε λόγο την Τετάρτη ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 για το ζήτημα του 1 εκατ. δολαρίων.


Ο σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξε, δε, ότι: «Αν ήθελα να προστατεύσω τα λεφτά μου από την ελληνική κρίση, γιατί να μην τα αφήσω στη Ν.Υόρκη;»

Ο κ. Κούβελος σημείωσε ότι η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση βουλευτικών εμβασμάτων από την Ελλάδα στο εξωτερικό οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι είναι παντρεμένος με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

«Φαίνεται ότι είναι λάθος να παντρεύεσαι πολιτικό. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα. Δυστυχώς το αυτονόητο είναι ζητούμενο για την Ελλάδα. Είναι γελοίο. Είναι αίσχος».

Εν τω μεταξύ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής κ. Βαγγέλης Αργύρης, ο σύζυγος της κυρίας Μπακογιάννη, θα κληθεί να δώσει γραπτές εξηγήσεις για τις κινήσεις του.

Ο κ. Κούβελος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό έτοιμος να παρέχει όποιες διευκρινίσεις του ζητηθούν.

Έντονη ήταν χθες, η αντίδραση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία, μιλώντας στη Βουλή, άφησε αιχμές κατά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...