Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Βροχερά και κρύα τα φετινά «κούλουμα»



Με άστατο καιρό θα κάνουν κούλουμα οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας μιας και τα κύρια χαρακτηριστικά του τριημέρου θα είναι οι τοπικές βροχές, οι ασθενείς χιονοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι. Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, αλλά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και πάλι νεφώσεις και βροχοπτώσεις. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού την Κυριακή και τη Δευτέρα που θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.


 Πιο αναλυτικά αύριο Πέμπτη  βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις τοπικά στο Ιόνιο 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμορκασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 Στην Αττική θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Στα θαλάσσια θα πνέουν εντάσεως 5 με 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Σταδιακά και από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Έυβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια τμήματα της Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμορκασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν  λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στα νότια θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμορκασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 Παρασκευή
 Στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί ηλιοφάνεια με σποραδικές τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Πρόσκαιρα στο Ιόνιο και το νοτιοανατολικό Αιγαίο έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σάββατο
 Γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός θα είναι ο καιρός. Ωστόσο από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη έως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

 Κυριακή
 Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα βρέξει κυρίως μετά το μεσημέρι. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια της χώρας .

Δευτέρα (Καθαρά Δευτέρα)
 Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση. Στα πελάγη θα πνέουν 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

http://www.on-news.gr/2012/02/blog-post_2953.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...