Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Επίσημο: Ο Fernando Alonso στη Ferrari έως το 2016

H Ferrari ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε με τον Fernando Alonso συμβόλαιο έως το 2016. Τι σημαίνει αυτό απλά; Ότι ο Alonso θα τελειώσει την καριέρα του στην Formula 1 (λογικά) στη Scuderia αφού το 2016 θα είναι 35 ετών. Ο El Nano δήλωσε:
Είμαι χαρούμενος που φτάσαμε σε αυτή την συμφωνία. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Ferrari ένοιωθα άνετα και πλέον μπορώ να πω ότι την νοιώθω σαν δεύτερη οικογένεια μου. Πιστεύω στην ομάδα αυτή, στους εργαζόμενους αλλά και στην ηγεσία της. Έτσι ήταν πολύ φυσικό για εμένα να αποφασίσω να επεκτείνω τη συνεργασία μας έτσι ώστε να είναι αυτή η ομάδα στην οποία θα κλείσω την καριέρα μου στη Formula 1.
Από την άλλη ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo δήλωσε:
Είναι μεγάλη χαρά που ανανεώσαμε την συνεργασία μας με έναν οδηγό που έχει το πνεύμα του νικητή ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Ο Fernando έχει την ποιότητα, την τεχνική και την προσωπικότητα ώστε να έχει ηγετικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari και ελπίζω σύντομα να προσθέσει περισσότερες νίκες στο ενεργητικό του.

[Πηγή: Ferrari]
http://www.autoblog.gr/2011/05/19/alonso-and-ferrari-together-until-2016/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...