Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

23 χρόνια φυλακή γιατί βίαζε τον 7χρονο γιο του

 Είκοσι τρία χρόνια φυλακή γιατί βίαζε τον 7χρονο γιο του   
Ποινή φυλάκισης 23 χρόνων επιβλήθηκε στον 35χρονο πατέρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος για πολλά χρόνια βίαζε … και ξυλοκοπούσε τον 7χρονο γιο του, αποδίδοντας τις πράξεις του στα άσχημα παιδικά του χρόνια και το αλκοόλ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς». Το άτυχο παιδί είχε επανειλημμένως καταλήξει στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και τραύματα από τον ξυλοδαρμό, ενώ όταν έγιναν αντιληπτά και τα σημάδια του βιασμού οι γιατροί ενημέρωσαν το γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου.
Η μητέρα είχε φύγει από το σπίτι, αφήνοντας το μικρό υπό την προστασία του πατέρα του, ενώ όλες τοι βάναυσες πράξεις γίνονταν κάτω από την κάλυψη της γιαγιάς του 7χρονου. Ακόμα και όταν ο μικρός εξιστόρησε στους αστυνομικούς όλα όσα είχε περάσει στο σπίτι, ο 35χρονος έκανε τον ανήξερο, προσποιούμενος τον στοργικό πατέρα. Τελικά ομολόγησε τις πράξεις του αποδίδοντάς τες στα άσχημα παιδικά χρόνια που πέρασε και στην κατανάλωση αλκοόλ.

http://troktiko.eu/2011/05/20/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...