Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο Μπιν Λάντεν “εμφανίστηκε”!


Μεταθανάτιο ηχητικό μήνυμα του Μπιν Λάντεν κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες της Τζιχάντ. Είχε ηχογραφηθεί πριν τον σκοτώσουν οι αμερικάνοι στο Πακιστάν.

Ο οργανισμός της Αλ Κάϊντα έχει θέσει σε κυκλοφορία, μετά το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν, ένα ηχογραφημένο μήνυμα του πρώην ηγέτη του, το οποίο έχει αναρτηθεί στο προφίλ ιστοσελίδων της Τζιχάντ, όπως ενημέρωσε σήμερα η διεθνής υπηρεσία παρακολούθησης και καταγραφής των διαδικτυακών τόπων.
Στο ηχητικό στιγμιότυπο ο ιδρυτής και ιστορικός ηγέτης της Αλ Κάϊντα, που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αντρών των ειδικών δυνάμεων του Αμερικανικού στρατού, στην επιχείρηση της 2ας Μαίου στο Πακιστάν, ακούγεται να εξαίρει τις επαναστάσεις που σαρώνουν τον Αραβικό κόσμο και εκφράζει τη χαρά του για τις νίκες των εξεγερμένων στην Αίγυπτο και την Τυνησία.
Παράλληλα στο μήνυμά του ο Οσάμα Μπιν Λάντεν καλεί τους οπαδούς του να δημιουργήσουν ο καθένας ξεχωριστά " ένα προσωπικό θάλαμο επιχειρήσεων ", από όπου θα παρακολουθούν τα γεγονότα αλλά και θα σχεδιάζουν δράσεις ταυτόχρονα, για να βοηθήσουν τους πολίτες στον Αραβικό κόσμο, " να αποτινάξουν τα τυρανικά καθεστώτα ".
http://www.newsit.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...