Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ξάνθη - ΑΕΚ 0-2



Συνέχεια στις εκτός έδρας επιτυχίες για την ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο, που πέρασε και από την Ξάνθη με τελικό σκορ 0-2 απέναντι στην τοπική ομάδα. Πρωταγωνιστής και πάλι ο ηγέτης Νίκος Λυμπερόπουλος που πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Με μια 11άδα με έξι αλλαγές, η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, παρουσιάστηκε σε ακόμα ένα ματς πολύ έξυπνα στημένη και πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που προσπάθησε μεν, αλλά ήταν μπλοκαρισμένη από τους κιτρινόμαυρους.


Σε ακόμα ένα ματς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος πέτυχε γκολ, έδωσε την ποιότητα του στην ομάδα και μαζί με τον Λεονάρντο, έδωσαν τους 3 βαθμούς της νίκης στον δικέφαλο.

Γήπεδο: Scoda Ξάνθη Αρένα

Διαιτητής/ Βοηθοί: Α.Γιάχος (Χίου) / Δ.Μποζαντζίδης (Μακεδονίας), Σ.Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Ξάνθη (ΝίκοςΠαπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο, Φλίσκας (Καζάκης 58'), Κατόνγκο (Βασιλακάκης 67'), Μπέρτος (Κιντάνα 76'), Ποϊ, Σουάνης

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο (Νικόλτσης 79'), Μίτσελ (Ντίοπ 62'), Νταντόμο, Αργυρίου, Έντερ, Λυμπερόπουλος (Λαγός 66'), Γκέντσογλου

Κίτρινες κάρτες: Μαρσελίνιο, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Βάλλας, Λαγός, Έντερ, Κιντάνα

Σκόρερ: Λεονάρντο 3' (0-1), Λυμπερόπουλος 26' (0-2)


Το ματς

Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με επιθετικές βλέψεις και με σύστημα 4-4-1-1 με τον Σουάνη μοναδικό προωθημένο και με γεμάτο κέντρο, ενώ από την άλλη μεριά ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές (συνολικά 6 με τους Αραμπατζή, Μίτσελ, Έντερ, Λεονάρντο, Νταντόμο, Γκέντσογλου) και με σύστημα 4-3-2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την ΑΕΚ στο 3ο λεπτό με τον Λεονάρντο. Ο Αργυρίου στην πρώτη επίθεση του ματς, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βάλλας δεν κατάφερε να διώξει σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Βραζιλιάνο και με ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στον "ουρανό" των δικτύων του Γκσπούρνινγκ.

sport24.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...