Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Vodafone Ελλάδας : Η εξαγορά της Cyta Hellas, κατόπιν έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον στόχο μας

«H Vodafone Ελλάδας συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Η εξαγορά της Cyta Hellas, κατόπιν έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον στόχο μας για την ανάδειξη της Vodafone σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης με αφορμή τη συμφωνία για την εξαγορά της Cyta Hellas που υπέγραψε η Vodafone Ελλάδας.

Παράλληλα, τόνισε πως η συμφωνία θα αποτελέσει ευκαιρία για τους εργαζομένους των δύο εταιριών να ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την εμπειρία τους, αλλά και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους. "Η επέκταση των δικτύων μας και η ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη Vodafone Ελλάδας και θα έχει σημαντικά θετικά αποτελέσματα για τη διευρυμένη βάση πελατών μας, αλλά και ευρύτερα για τους Έλληνες καταναλωτές" κατέληξε ο κ. Μπρουμίδης.

Σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών, η Vodafone κατέθεσε προσφορά, ύψους 118 εκατ. ευρώ. Για την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα απαιτηθεί η έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

ΑΠΕ
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/business-news/191758/i-vodafone-synexizei-tis-megales-ependyseis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...