Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΚΑΪ έκοψε την εκπομπή....

Αυλαία ρίχνει σήμερα το «Rodeo» οριστικά και αμετάκλητα.

Παρότι κανείς δεν περίμενε να «κοπεί» η συγκεκριμένη εκπομπή του ΣΚΑΪ, όσα συμβαίνουν από την έναρξη της σεζόν είχαν προκαλέσει ριζική αλλαγή τόσο στις σχέσεις συντελεστών – σταθμού όσο και στα νούμερα τηλεθέασης.

Φέτος, η παραγωγή έγινε εσωτερική και στοίχιζε ελάχιστα, κάτι που όμως στοίχισε πολύ… και στα νούμερα τηλεθέασης τα οποία σε σχέση με πέρυσι μειώθηκαν δραματικά.
Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, η απόφαση του σταθμού ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα στην εταιρεία παραγωγής με την οποία τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του σταθμού είχε πολλά να «χωρίσει».



Οι εργαζόμενοι παραπονέθηκαν για τους μισθούς που δεν είχαν λάβει (και ας είχαν εγγυήσεις πως αυτό θα συνέβαινε ήδη από την αρχή της σεζόν), η απάντηση του ΣΚΑΪ, όμως, δεν ήταν η πληρωμή, μα… το τέλος του «Rodeo».



Λίγο νωρίτερα, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, το κανάλι είχε κάνει την παραγωγή εσωτερική, κόβοντας παράλληλα και ώρες από το μοντάζ της, γεγονός που δυσαρέστησε πολύ τους συντελεστές της. Έτσι, μετά τις περικοπές, ήρθε και το τέλος.





 Τα χρήματα που ο σταθμός οφείλει στους εργαζομένους δεν έχουν δοθεί ακόμα και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό, με τον Βαγγέλη Περρή, την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη να καλούνται να αποχαιρετήσουν σήμερα τους τηλεθεατές ελπίζοντας πως κάποια στιγμή το χρέος προς τους εργαζομένους θα αποπληρωθεί…

 https://www.trelokouneli.gr/vomva-o-skai-ekopse-tin-ekpobi-pou-den-perimene-kanis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...