Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Στο Survivor ο Γιώργος Λιανός – Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Θα εμφανίζεται στην παρουσίαση μία με δύο φορές την εβδομάδα

Εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο έχει βγάλει ο Γιώργος Λιανός ο οποίος αναμένεται να προστεθεί στο δυναμικό τουSurvivor 2 ως δεύτερος παρουσιαστής, με στόχο, όπως είπε και ο ίδιος, να ξεκουραστεί ο Σάκης Τανιμανίδης.
Ο Γιώργος Λιανός δέχτηκε πρόταση από την Acun Medya και την Τρίτη θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο. Μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο κ. Λιανός μίλησε για όσα θα συμβούν στο ριάλιτι, είπε ότι πήρε τη γνώμη του Σάκη Τανιμανίδη για το νέο επαγγελματικό του βήμα και τόνισε ότι το άγχος του είναι η επικοινωνία με τα παιδιά του.
Ο σταθμός του Φαλήρου ανακοίνωσε και επισήμως την είσοδο του Γιώργου Λιανού στο Survivor αναφέροντας: «Σας είχαμε υποσχεθεί πως φέτος το Survivor θα έχει αλλαγές σε σχέση με πέρυσι! Από φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης αποκτά βοηθό παρουσιαστή, τον δικό μας Γιώργο Λιανό, ο οποίος γεμάτος κέφι και όρεξη θα αναλάβει την παρουσίαση μερικών παιχνιδιών.Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, σύντομα θα υποδεχτεί τον Γιώργο Λιανό. Mετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και στον Άγιο Δομίνικο».

Θα εμφανίζεται στην παρουσίαση μία με δύο φορές την εβδομάδα

«Το έμαθα πολύ πρόσφατα, μια δυο μέρες. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες. Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση» είπε.
Επισήμανε ότι θα εμφανίζεται στην παρουσίαση μία με δύο φορές την εβδομάδα και πιστεύει ότι θα αποτελέσει «τονωτική ένεση» για το παιχνίδι.
«Ο Σάκης ήταν από τους πρώτους που μίλησα, ζήτησα τη γνώμη του γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω αρκετά για επαγγελματικά θέματα. Τον ρώτησα "εσύ στη θέση μου θα το έκανες"; Είναι ένα πρότζεκτ που έχει συνδυαστεί με το πρόσωπο του Σάκη Τανιμανίδη. Εγώ θα καλύψω ένα μικρό κομμάτι του Survivor, γιατί είναι μεγαλύτερο από το περσινό και να είναι και αυτός ξεκούραστος, να δώσω κι εγώ τη δική μου νότα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα πάει υπέροχα» είπε.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι είμαι μια μικρή τονωτική ένεση όσον αφορά και στην ξεκούραση του Σάκη και την αλλαγή προσώπων. Θεωρώ ότι όταν ένας τηλεθεατής βλέπει έξι μήνες μια συγκεκριμένη εικόνα, φαντάζομαι ότι θα του αρέσει και μια μικρή εναλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν και στην Τουρκία. Φεύγω την Τρίτη».

https://www.news.gr/media/article/937650/survivor-kali-giorgo-liano-i-anakinosi-tou-skai.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...