Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Αεροπλάνο της Transavia Airlines έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή έκλασε επιβάτης

Πτήση της Transavia Airlines, από το Ντουμπάι προς το Άμστερνταμ, έκανε μη προγραμματισμένη πτήση στη Βιέννη, όταν επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια επειδή κάποιος ανάμεσά τους αρνήθηκε να σταματήσει να… αερίζεται! Συγκεκριμένα, δύο ήταν εκείνοι που αντέδρασαν όταν ένας επιβάτης άρχισε να… ανακουφίζεται με αυτόν τον τρόπο ηχηρά.


Όταν εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ξέσπασε ο καβγάς και το πλήρωμα παρενέβη για να τους χωρίσει. Ο πιλότος αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στη Βιέννη. Αμέσως μετά, αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και απομάκρυναν τέσσερα άτομα από την πτήση.



Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι αφορμή του καβγά ήταν ένας επιβάτης που αρνήθηκε να προσπαθήσει να συγκρατηθεί, κάτι που δύο Ολλανδοί θεώρησαν προσβλητικό, σύμφωνα με την Daily Mail. Η αστυνομία απομάκρυνε τους δύο τελευταίους αλλά και δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την κίνηση, δηλώνοντας ότι είχαν απλά την ατυχία να κάθονται στην ίδια σειρά με τους δύο Ολλανδούς.

http://www.tilestwra.com/aeroplano-ekane-anagkastiki-prosgiosi-epidi-eklase-epivatis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...