Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Χιόνια στο Παρίσι- Eκλεισε ο πύργος του Άιφελ

Ο πύργος του Άιφελ έκλεισε σήμερα για τους επισκέπτες εξαιτίας των μετεωρολογικών συνθηκών που επικρατούν στο Παρίσι, όπου χιονίζει όπως και στη μισή Γαλλία.

«Εξαιτίας των μετεωρολογικών συνθηκών, ο πύργος του Άιφελ έκλεισε για όλους τους επισκέπτες μας», ανακοίνωσε μέσω του Twitter η εταιρεία που εκμεταλλεύεται το διάσημο μνημείο, ενώ το Παρίσι και τα γύρω προάστιά του έχουν τεθεί από τη γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία σε «πορτοκαλί επιφυλακή».
Η εταιρεία εκμετάλλευσης του πύργου του Άιφελ, ο οποίος υποδέχθηκε το 2017 περισσότερους από έξι εκατομμύρια επισκέπτες, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν «την εξέλιξη της κατάστασης» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η έφοδος του χειμώνα εντάθηκε σήμερα στη Γαλλία, με χιόνι και παγετό στις πεδιάδες και θερμοκρασίες υπό το μηδέν.
«Θα είναι μια αληθινή εισβολή του χειμώνα, καθυστερημένη αλλά πολύ πραγματική, με τη συνάντηση ενός ψυχρού κύματος που έρχεται από τις σκανδιναβικές χώρες και μιας ατμοσφαιρικής διαταραχής που ανεβαίνει από νότο», εξήγησε ο μετεωρολόγος Σεμπαστιάν Λεάς ανακοινώνοντας «το πρώτο αξιοσημείωτο επεισόδιο χιονόπτωσης της σεζόν».



Στην πρωτεύουσα, το χιόνι που έκανε χθες την εμφάνισή του, αλλά «όχι με σημαντικό τρόπο», συνέχισε σήμερα να πέφτει. Στην περιοχή του Παρισιού αναμένεται να φθάσει σε ύψος τα πέντε με δέκα εκατοστά.
Το θερμόμετρο μπορεί κατά τόπους, κυρίως στην κεντρική Γαλλία, να πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν.
Είκοσι δύο διαμερίσματα ενεργοποίησαν τον «συναγερμό μεγάλου ψύχους» για τη φιλοξενία των αστέγων. Στην περιοχή του Παρισιού, ο νομάρχης δημιούργησε έναν «πυρήνα κρίσης». Στο Καλαί (βόρεια Γαλλία), κοντέινερ και δύο υπόστεγα πρόκειται να υποδεχθούν μετανάστες.
Η αντίθεση με τις τελευταίες εβδομάδες είναι μεγάλη. Ο Ιανουάριος ήταν ο πιο ήπιος εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα και βροχοπτώσεις ρεκόρ προκάλεσαν πλημμύρες σε πολλές περιοχές, κυρίως του Σηκουάνα στο Παρίσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...