Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ryanair Η Επίσημη ανακοίνωση απο την εταιρία για την αλλαγή στις πτήσεις!

Αλλαγές Χειμερινού Προγράμματος   

Η Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, πως θα προβεί σε μείωση της προγραμματισμένης ανάπτυξης της για αυτόν το χειμώνα (από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018). Πιο Συγκεκριμένα, η Ryanair θα περιορίσει τον στόλο της κατά 25 αεροσκάφη (από 400) από τον Νοέμβριο του 2017, προκειμένου να μειώσει το ρίσκο περεταίρω ακυρώσεων πτήσεων. 
 
Εάν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με το αν πτήση σας έχει επηρεαστεί, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω: εάν δεν λάβατε email η SMS την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου σχετικά με ακύρωση της πτήσης σας, τότε η πτήση σας θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Εάν η πτήση σας είναι μετά τις 24 Μαρτίου του 2018, τότε επίσης θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 
 
 
 
---
 
Συχνές Ερωτήσεις

Η πτήση μου ακυρώθηκε, τι επιλογές έχω;

Εάν η πτήση σας ακυρώθηκε, έχετε 2 επιλογές:
1. Να αλλάξετε δωρεάν την πτήση που ακυρώθηκε
Μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας δωρεάν για εναλλακτική πτήση που σας εξυπηρετεί (βάσει διαθεσιμότητας) εδώ στο Ryanair.com. Πατήστε εδώ για να αλλάξετε την πτήση σας.
Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιλογές εναλλακτικών πτήσεων, αναχωρήσεις/αφίξεις από διαφορετικό αεροδρόμιο το οποίο εξυπηρετείτε από τη Ryanair ή να αλλάξετε πτήση επιστροφής λόγω ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους advisors χρησιμοποιώντας το Free Online Chat ή καλώντας τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Εξυπηρέτησης πελατών

2. Να κάνετε αίτηση για αποζημίωση

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κρατησή σας και να λάβετε αποζημίωση για τη συγκεκριμένη πτήση ή πτήσεις, παρακαλώ εισέλθετε στο λογαριασμό σας και κάντε ανάκτηση της κρατησής σας, έπειτα επιλέξτε Αποζημίωση η οποία είναι διαθέσιμη για εσάς. Πατήστε εδώ για να εισέλθετε. Οι αποζημιώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών με την μορφή της πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική κράτηση.
Μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας δωρεάν για εναλλακτική πτήση που σας εξυπηρετεί (βάσει διαθεσιμότητας) εδώ στο Ryanair.com. Πατήστε εδώ για να αλλάξετε την πτήση σας.
Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιλογές εναλλακτικών πτήσεων, αναχωρήσεις/αφίξεις από διαφορετικό αεροδρόμιο το οποίο εξυπηρετείτε από τη Ryanair ή να αλλάξετε πτήση επιστροφής λόγω ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους advisors χρησιμοποιώντας το Free Online Chat ή καλώντας τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Εξυπηρέτησης πελατών.


 https://www.ryanair.com/gr/el/useful-info/travel-info/winter-schedule-changes
 
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...