Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ρώσοι ψαράδες αλίευσαν ψάρι ενός τόνου - τι τους δίχασε (pics)

Στη θέα του γιγάντιου ψαριού το πλήρωμα του αλιευτικού διχάστηκε. Ορισμένοι ψαράδες, υποστήριξαν ότι έπρεπε να ρίξουν το ψάρι ξανά στη θάλασσα, ενώ οι άλλοι μισοί ανυπομονούσαν να γυρίσουν με αυτό στο λιμάνι του νησιού.

Μέχρι όμως να αποφασίσουν, αυτό πέθανε με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν στο λιμάνι. Εκεί παρέμεινε σε κοινή θέα για άλλα δύο 24ωρα.

Όταν πλέον είχε αρχίσει να σαπίζει, οι ντόπιοι αποφάσισαν να το τεμαχίσουν και να το αφήσουν σε ένα σημείο όπου αφήνουν συνήθως φαγητό για τις καφέ αρκούδες.

Η απόφαση των ψαράδων εξόργισε τους επιστήμονες από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Sakhalin που, έχοντας πληροφορηθεί την ύπαρξή του, έστειλαν αντιπροσωπεία στο νησί για να παραλάβει το ψάρι.

Το σπάνιο αυτό ψάρι ήταν ένα φεγγαρόψαρο «όπα» και είναι το μόνο γνωστό θερμόαιμο ψάρι, που μπορεί, δηλαδή, να διατηρεί ολόκληρο το σώμα του θερμό, όπως τα θηλαστικά και τα πτηνά, ανεξάρτητα από το περιβάλλον του.






Στις 9 Σεπτεμβρίου ψαράδες από το νησί Iturup της Ρωσίας, ενώ ψάρευαν στα ανοιχτά των Κουρίλων νήσων, έπιασαν στα δίχτυα του αλιευτικού τους ένα γιγάντιο ψάρι βάρους ενός τόνου.

 http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/97610/rosoi-psarades-alieysan-psari-enos-tonoy-kai-to-taisan-stis-arkoydes-pics

http://naigr.blogspot.gr/2017/09/pics.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...