Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η Airbus ανοίγει μονάδα Α330 στην Κίνα

Ο κύριος ανταγωνιστής της, η Boeing, αυξάνει επίσης την παρουσία της στη χώρα

Η Airbus άνοιξε μονάδα αεροσκαφών A330 στην Κίνα, με την ελπίδα ότι η αυξημένη παρουσία της στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά αεροπορικών μεταφορών στον κόσμο θα συμβάλει στην αύξηση της ζήτησης και την στρατηγική κερδοφορίας της εταιρείας.
Η μεγαλύτερη εταιρεία αεροδιαστημικής της Ευρώπης άνοιξε το εργοστάσιο στη βόρεια κινεζική πόλη και λιμάνι Tianjin, με την παράδοση του πρώτου A330 από το εργοστάσιο στην Tianjin Airlines.
Το κέντρο είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της εταιρείας αεροναυπηγικής βιομηχανίας της Κίνας  και της εταιρείας επενδύσεων Tianjin και συμφωνήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου Xi Jinping στη Γαλλία το 2014.
Η Airbus διαθέτει ήδη μια τελική γραμμή συναρμολόγησης για αεροπλάνα A320 (φωτογραφία άρθρου) μονής διαδρομής στην Tianjin - η οποία άρχισε να λειτουργεί το 2008.
Στο κέντρο που μόλις άνοιξε, η Airbus θα εκτελεί καθήκοντα όπως η βαφή αεροσκαφών, οι εγκαταστάσεις καμπίνας καθώς και οι πτητικές δοκιμές σε αεροσκάφη που λαμβάνονται από την τελική γραμμή συναρμολόγησης της Airbus στην Τουλούζη της Γαλλίας.
Ο κύριος ανταγωνιστής των αεροσκαφών της Airbus, η Boeing, αυξάνει επίσης την παρουσία της στη χώρα: Θα κατασκευάσει ένα εργοστάσιο ολοκλήρωσης 737 στην ανατολική Κίνα.

http://www.news.gr/oikonomia/article/710169/i-airbus-anigi-monada-a330-stin-kina.html

http://greekto.blogspot.gr/2017/09/airbus-330.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...