Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ραντεβού στα δικαστήρια για κανάλι «Ε» και Καραβάτου – Κατσούλη

Το κανάλι ζητά τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών

Ραντεβού στα δικαστήρια έδωσαν για ακόμη μία φορά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με το κανάλι «Ε». Μάλιστα το κανάλι διεκδικεί τους μισθούς που θα λάβουν στο μέλλον από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star» για την παρουσίαση του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος.

Με αίτησή του το κανάλι ζητά τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών και ειδικότερα τη δέσμευση ποσού ύψους 160.000 ευρώ ενώ υπενθυμίζεται πως με την αγωγή του ζητά από τους παρουσιαστές 690.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο δικαστήριο ενώ τα πρώτα λεπτά, σύμφωνα με τον Ελεύθερο
Τύπο της Κυριακής, αναλώθηκαν σε εντάσεις αλλά και στη συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του καναλιού.

Από την πλευρά του σταθμού εμφανίστηκε προκειμένου να καταθέσει ο Ν.Δ. φοροτεχνικός και σύμβουλος της εταιρείας ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.

«Εμείς ζητούμε αποζημίωση για συκοφαντική και ηθική βλάβη με αφορμή δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι στα κανάλια αν και βάσει συμβολαίων απαγορευόταν να προχωρήσουν σε αυτές. Ο κ. Κατσούλης έκανε δηλώσεις ότι το κανάλι δεν πληρώνει το προσωπικό και ότι η εταιρεία εν είναι φερέγγυα. Αντίστοιχα η κ Καραβάτου έκανε δηλώσεις με το ίδιο περιεχόμενο σε γνωστό περιοδικό ενώ το κανάλι ήταν συνεπές με καθυστέρηση μόλις 15-20 ημερών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.

Όσο για τους λόγους της διακοπής της συνεργασίας, ο μάρτυρας είπε ότι είχαν πέσει τα ποσοστά τους κάτω από το μέσο όρο του καναλιού.


http://www.news.gr/media/article/716679/rantevou-sta-dikastiria-gia-kanali-e-ke-karavatou-katsouli.html

http://kafedakigr.blogspot.gr/2017/09/blog-post_24.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...