Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τα τελευταία λόγια του 22χρονου λίγο πριν ξεψυχήσει

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης κοπέλας – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στη Θεσσαλονίκη με τρεις νεκρούς – Τα τελευταία λόγια του νεαρού οδηγού της μοτοσικλέτας λίγο πριν πεθάνει.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα στο κέντρο τη Θεσσαλονίκης, με θλιβερό απολογισμό τρεις νεκρούς και μια σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα.

Όλα συνέβησαν όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 67χρονος Γερμανός έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Οι μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν 4 άτομα και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα πίσω από το αυτοκίνητο δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και «καρφώθηκαν» στο πλάι του αυτοκινήτου.






Ο απολογισμός, τραγικός… Τρεις νεκροί και μία 18χρονη κοπέλα σοβαρά τραυματισμένη. Τη ζωή τους έχασαν οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης και ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος, ένας 28χρονος και ένας άνδρας 51 ετών.

Μάλιστα, ο 51χρονος και ο 28χρονος ήταν πατέρας και γιος.





Ο 22χρονος δεν έχασε τη ζωή του ακαριαία. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε νοσοκομείο. Μέσα στο ασθενοφόρο, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο άτυχος νεαρός σκεφτόταν την αγαπημένη του κοπέλα και λίγο πριν ξεψυχήσει ψέλλισε στους άνδρες του ΕΚΑΒ: «Τι έγινε; Πώς είναι η Ελένη; Είναι καλά;»






Χαροπαλεύει η 18χρονη


Η 18χρονη Ελένη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα και τα άκρα.
Οι γιατροί χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Εμμανουηλίδης διευκρίνισε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.
Όσον αφορά τα θύματα του τροχαίου, ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και υπέκυψε στα τραύματα του. Οι δύο επιβαίνοντες (ηλικίας 51 και 28 ετών) που κατέληξαν στο τόπο του δυστυχήματος έχουν μεταφερθεί στο ΓΝ «Ο Άγιος Δημήτριος» και στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.



http://www.trelokouneli.gr/ta-teleftea-logia-tou-22chronou-ligo-prin-xepsychisi/
http://naigr.blogspot.gr/2017/09/22.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...