Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η Carrie Fisher απεβίωσε. H Leia έχει "μεγαλύτερο ρόλο" στο Star Wars: Episode VIII

Χθες, η Carrie Fisher απεβίωσε ύστερα από ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη λίγες μέρες πριν. Έκτοτε πολλοί αναρωτήθηκαν πως θα συνεχίσει ο ρόλος της ως Leia στο Star Wars. Από τον περασμένο Ιούλιο είναι γνωστό πως έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του Star Wars Episode 8 και έτσι θα δούμε κανονικά την General Leia Organa στο επόμενο κεφάλαιο. Μάλιστα, οι νέες πληροφορίες του Deadline θέλουν τη Leia να έχει έναν μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο στην ταινία, από όσο είχε στο The Force Awakens.
Η Fisher αναμενόταν να επιστρέψει για το Star Wars Episode IX, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το 2019 και τα γυρίσματα του θα ξεκινήσουν του χρόνου. Ακόμη, δεν είναι ξεκάθαρο με ποιον τρόπο θα χειριστεί η Disney τον άδικο χαμό της Fisher επί της οθόνης. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως στο πρόσφατο Rogue One χρησιμοποιήθηκε μια πανάκριβη και state-of-the-art CGI τεχνολογίας για να αναστηθεί ο General Tarkin, που τον υποδύθηκε ο αείμνηστος Peter Cushing, ενώ η τεχνολογία εφαρμόστηκε και στην Carrie Fisher για να επιστρέψει στην οθόνη η νεαρότερη βερσιόν της Princess Leia.
Το Star Wars: Episode VIII αναμένεται να προβληθεί στις 15 Δεκεμβρίου του 2017.

https://unboxholics.com/movies-tv/movie-news/20088-h-leia-exei-megalytero-rolo-sto-star-wars-episode-viii

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/12/carrie-fisher-h-leia-star-wars-episode.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...