Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η καλλιτεχνική γυμνή φωτογράφιση της Βίσση που γίνεται ...

Η Άννα Βίσση, η «απόλυτη Ελληνίδα star», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, έχει γενέθλια σε λίγες μέρες. Στις 20 Δεκέμβρη γίνεται 59 ετών, όπως δηλώνει η ίδια ακομπλεξάριστα σε συνέντευξή της Down Town.

Παράλληλα, φωτογραφίζεται γυμνή μέσα σε λευκά σεντόνια. Λέει όμως πώς πλεόν δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις, να φωτογραφίζεται (;) να φλερτάρει, να δίνει εξηγήσεις, να βγαίνει και να φοράει σέξι ρούχα.


Η Ελληνίδα σταρ εξομολογείται ακόμα για τον χρόνο που περνά και την προσωπική της ζωή.  Μια ερωτική σχέση δεν λείπει από τη ζωή της, όμως εδώ και έξι χρόνια είναι μόνη της.
Μάλιστα, εξηγεί πως δεν την ενδιαφέρει το σεξ και οι σχέσεις και δηλώνει ανασφαλής με τους άντρες, γιατί έχει κάνει λάθος επιλογές!




Στο πλευρό της στέκεται πάντα ο Νίκος Καρβέλας, πατέρας της κόρης της Σοφίας. Παρά το διαζύγιό τους, οι δρόμοι τους δεν χώρισαν ποτέ και εκείνη νιώθει ασφάλεια και πληρότητα με την οικογένειά της.


http://www.news.gr/lifestyle/gossip/article/292659/h-kallitehnikh-gymnh-fotografish-ths-vissh.html
 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/12/blog-post_43.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...