Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Το ΕΣΡ αποφάσισε σήμερα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη



Το ΕΣΡ αποφασίζει σήμερα τον αποκλεισμό του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη, Number One, από την ελεύθερη τηλεόραση ή τη δυνατότητα εκπομπής σήματος σε όλη την Ελλάδα.
Σχεδόν μηδαμινές είναι οι πιθανότητες να πάρει έγκριση του κανάλι του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, όπως λένε όσοι γνωρίζουν εντός ΕΣΡ το ισχύον νομικό καθεστώς, σύμφωνα με το typologies.gr.
Αν τελικά επιβεβαιωθούν και το κανάλι δεν πάρει έγκριση, τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να περιμένει τη νέα προκήρυξη του ΕΣΡ έως το Πάσχα, ή τη ρύθμιση της κυβέρνησης για προσωρινό δικαίωμα εκπομπής σε όσους έλαβαν μέρος στην περασμένη διαδικασία. Σε περίπτωση που συμβεί το 2ο ενδεχόμενο, ίσως προλάβει να εκπέμψει μέσα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να εξαγοράσει ένα υπάρχον κανάλι και να πάρει άδεια από το ΕΣΡ. Καθοριστικής σημασίας, επίσης, θα είναι και η καθαρογραφή της απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, η οποία αναμένεται τον Ιανουάριο, και στην οποία θα πρέπει να προσδιορίζεται το status των τηλεοπτικών σταθμών, καθώς όλοι λειτουργούν στο κενό μετά την μη ανανέωση της αντισυνταγματικής παράτασης λειτουργίας τους.
   
Έτσι, λοιπόν, ο μόνος τρόπος για να εκπέμπει νόμιμα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι η μετάδοση του προγράμματός του από τη συνδρομητική τηλεόραση, η οποία καλύπτει περί τους 1 εκατομμύριο τηλεθεατές σε πανελλαδική εμβέλεια. Το μόνο που χρειάζεται -σύμφωνα με τη νομοθεσία-, στην περίπτωση αυτή, είναι μια έγκριση από το ΕΣΡ επί του προγράμματος του Number One και η μετάδοσή του από τη Nova και την Cosmote TV.
sdna.gr
www.trelokouneli.gr/apofasi-vomva-ektos-epigias-tileorasis-odigite-o-marinakis/
http://kafedakigr.blogspot.com/2016/12/blog-post_19.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...