Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΑΒ : σημαντική ενημέρωση για προωθητικές ενέργειες και παραπλανητικούς διαγωνισμούς

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Αγαπητοί φίλοι, πελάτες, συνεργάτες,

Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί η διοργάνωση προωθητικών ενεργειών / διαγωνισμών είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε με την αποστολή SMS ή/και e-mail) με έπαθλο, μεταξύ άλλων κουπονιών ή δωροεπιταγών αγορών της εταιρείας μας. Οι προωθητικές αυτές ενέργειες και διαγωνισμοί δεν διενεργούνται από την εταιρεία μας. Τα έπαθλα που προβάλλονται αποσκοπούν στο να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφορά διαγωνισμό της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν μπορεί να γνωρίζει αν διατίθενται τελικά στους νικητές αυτά τα έπαθλα και από πού μπορεί να τα έχουν προμηθευτεί οι εκάστοτε διοργανωτές. Από την άλλη όμως η εταιρεία μας με έντονο το στοιχείο ευθύνης τόσο για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων της επί των σημάτων, που χρησιμοποιούνται χωρίς τη συναίνεσή της,  όσο και για την προστασία των πελατών/ καταναλωτών έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
Επιπλέον θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή όταν σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες. Θα πρέπει να διαβάζετε αναλυτικά τους όρους πριν τους αποδεχθείτε και ειδικά τους όρους χρεώσεων χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Οι διαγωνισμοί της εταιρείας τρέχουν μέσω των λογαριασμών της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, καθώς επίσης και την επίσημη ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα νέα της εταιρείας. Οι διευθύνσεις αυτές είναι:

www.ab.gr
www.instagram.com/AB_Vassilopoulos
www.pinterest.com/abvassilopoulos
plus.google.com/+ABVassilopoulosTV/posts
twitter.com/ABVassilopoulos
www.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa

Η εταιρεία έχει πάντα υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνώμονάς της είναι το συμφέρον του καταναλωτή.

http://www.ab.gr/diagonismoi_tritwn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...